Waspas aanvragen

Met de Schröder Carwash Waspas kunt u op eenvoudige wijze uw wasbeurt betalen. Het opwaarderen van de Waspas kan via onze site met iDEAL, of bij ons in de wasstraat á contant of per PIN. Door gebruik te maken van de Waspas ontvangt u telkens € 2,- korting op wasprogramma 1 en 2 en €1,- korting in de bedrijfswagenwasstraat. Daarnaast ontvangt u een opwaardeerbonus indien u opwaardeert met een bedrag van € 50,- of hoger. Door het jaar heen worden kortingsacties georganiseerd exclusief voor klanten die in het bezit zijn van de Waspas. Aanmelden kan door onder het kopje 'aanvragen' het formulier in te vullen, wij sturen de Waspas dan zo snel mogelijk op.

Voordelen

Wanneer u gebruik maakt van de Schröder Waspas, maakt u gebruik van vele voordelen. Een van die voordelen is dat u altijd € 2,- korting krijgt op programma 1 en 2. Daarnaast ontvangt u mooie bonussen bij het opwaarderen. Hoeveel bonus u krijgt, staat in onderstaande tabel:


Tot slot kunt u in alle rust thuis uw Waspas opwaarderen via iDEAL. Wanneer u opwaardeert met iDEAL heeft u altijd overzicht in uw opwaarderingen en wassingen. Daarnaast kunt u altijd facturen opvragen en uitprinten om uw administratie compleet te maken.