Over ons

Schröder Carwash opende haar deuren in februari 2001 in Tubbergen. Na jaren succesvol te hebben gewassen met een machine van het type ‘roll-over’ is in oktober 2009 de nieuwe kettingwasstraat in gebruik genomen. Ook in deze nieuwe wasstraat is er voor gekozen om een gratis uitgebreide voorwas als standaard te leveren, aangezien dit de enige manier is om een krasvrij en schoon wasresultaat te bereiken. 

Sinds oktober 2009 beschikken wij over 4 doe-het-zelf wasboxen die 24-uur per dag geopend zijn. Ook beschikken wij over 8 stofzuigers om uw auto gratis van binnen te reinigen.

Visie

De ervaring van meer dan 15 jaar in de autowasmarkt heeft ons vooral één ding geleerd, namelijk dat kwaliteit en dienstverlening altijd gebaseerd zijn op dezelfde menselijke en tijdloze principes en eigenschappen. De markt en u als klant blijven gevoelig voor dezelfde signalen als 15 jaar geleden. Iedereen wil vriendelijk en persoonlijk benaderd worden, gekend en gehoord worden. Niemand wil teveel betalen en niemand wil te lang wachten. Iedereen wil dat wat aan hem of haar beloofd wordt, ook wordt nagekomen, dat afspraken echt gemaakt kunnen worden en dat op afspraken vertrouwd kan worden.

Onze visie is gericht op kwaliteit en klantvriendelijkheid. Hier staan wij al ruim 15 jaar voor, en hier zullen we in de komende 15 jaar ook voor staan. Wij proberen te begrijpen wat u als klant wil, en zullen een nuchtere blik werpen op alle signalen van buitenaf.

Uiteraard staan wij te allen tijden open voor verbeteringen en/of suggesties, dus voel vrij een e-mail te sturen of te bellen!

Wij zijn te bereiken op info@schrodercarwash.nl of 0546 767574