Carwash

Personenauto’s en kleine bestelbussen kunnen bij ons gewassen worden in een moderne kettingwasstraat. Er is altijd personeel aanwezig dat uw auto gratis en grondig voorwast.

Na de grondige voorwas, om een krasvrij resultaat te bereiken, kunt u uw auto in de machine rijden. De machine kent de volgende stations:

Voorreinigingsstation

Het eerste portaal is de insproeiboog, hier wordt uw auto voorzien van een frisse laag schuim. Vlak na de insproeiboog wordt de bodem van uw auto gereinigd, zodat zand, zout en ander vuil niet langer uw auto aantast. De velgen en dorpels worden door horizontale borstels gereinigd. 
Hoofdwasstation

Het hoofdwasstation in de Schröder Carwash bestaat uit 2 portalen met 3 Sensotex textielborstels. De twee zijborstels zijn uitgevoerd met een gepatenteerd knik-systeem waardoor de lakbelasting minimaal is. In totaal wordt uw auto dus gewassen door 6 borstels waardoor er veel borstelcontact is met uw auto.Waxstation

Het waxstation bestaat uit een aantal portalen. Ten eerste wordt er super-polish-wax op uw auto gesproeid. Deze wax krijgt even de tijd om op de lak in te werken waarna hij volledig wordt uitgepoetst. Na de grondige poetsbeurt wordt de overtollige super-polish-wax van de auto gespoeld met een zeer hoogwaardige wax. Als laatste wordt uw auto afgespoeld met osmosewater voor een gegarandeerd vlekvrij resultaat.

GlansProtector® Gold

Als u gekozen heeft voor programma 1 wordt na het waxstation GlansProtector® Gold op uw auto aangebracht. GlansProtector® Gold is een lakverzegeling die ervoor zorgt dat vuil zich moeilijker aan uw auto hecht. Het voordeel ten opzichte van wax is dat GlansProtector® Gold niet door uv-straling en regen wordt afgebroken en daardoor langer werkzaam is. Voor meer informatie zie de informatie boven in het menu onder het kopje 'Carwash' van deze website.

Droogstation

Het droogstation is uitgerust met 3 luchtdrogers die met hoge snelheid uw auto drogen. Voor een extra mooi droogresultaat is ons droogstation ook uitgerust met speciale textiel lappen die uw auto nazemen. Deze lappen nemen al het water dat eventueel op de auto is blijven liggen op, waardoor er een nog beter droogresultaat bereikt wordt.Stofzuigers

Nadat u uit de kettingwasstraat bent staan u 8 krachtige stofzuigers ter beschikking. Het stofzuigen bij Schröder Carwash is helemaal gratis, u hoeft dus nooit meer in een vieze auto te zitten. Op het terrein bevindt zich ook een mattenklopper, doekautomaat en enkele prullenbakken.